Loading...

Kaj delamo?

Grafično oblikovanje
DŽEZZ PRODUKCIJA- STUDIO ZA VIZUALNE KOMUNIKACIJE POSKRBI ZA VAŠO VIZUALNO PODOBO KOT SE ŠIKA!
Vizualne komunikacije zajemajo praktično vse, kar lahko naše oko zazna. Z vizualnimi komunikacijami se lahko izražamo in prenašamo svoja sporočila tako verbalno, kot tudi neverbalno. Ko želimo predstaviti sebe, podjetje, organizacijo in naš izdelek ali storitev javnosti, se za uspešno promocijo poslužujemo različnega oglaševalskega materiala. Džezz produkcija- Studio za vizualne komunikacije na družbeno odgovoren način poskrbi, da bo vaše sporočilo oblečeno v podobo, privlačno za oči tako, da izraža namen in pomen sporočila.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE IN KREATIVNOST Z ROKO V ROKI
Grafično oblikovanje je magičnost. Je magija, ki z raznimi metodami združuje besede, barve, prostor, simbole v vizualno podobo. In je umetnost, ki združuje estetiko in funkcionalnost. Z dobrim, kreativnim grafičnim oblikovanjem dosežemo določen namen. Namen pa je, da ideje, sporočila, čustva smiselno in kreativno prenesemo do ciljne publike. Za podjetja in organizacije je izrednega pomena, saj igra ključno vlogo pri oglaševanju in pri t.i. brandingu oziroma utrjevanju blagovne znamke v javnosti. In seveda, grafično oblikovanje je orodje, s katerim podjetja in organizacije dosežejo večjo prepoznavnost. Lotimo se vsega, kar zajema področje grafičnega oblikovanja. Ampak resnično vsega.

Grafično oblikovanje nalepke za avtomobil - Mobtel
NEPOGREŠLJIVE SPLETENE ČAROVNIJE
Multipraktiki, kakršni smo, se znamo gibati tudi po spletnem prostoru. Da boste opazni na spletu, izdelamo in oblikujemo spletne strani. Sledimo trendom, zato prilagodimo spletno stran tako, da bo vidna na vseh pametnih napravah (Responsive Web Design). Z oglasnimi pasicami (bannerji) bo vaše oglaševanje na spletu še učinkovitejše. Izdelujemo enostavne in malo bolj kompleksne oglasne pasice, ki so lahko statične ali interaktivne (flash, html5). Poskrbimo tudi za oglas po meri, ki je namenjen za oglaševanje preko elektronske pošte (newsletter). Vašo elektronsko pošto lahko opremimo s podpisom (html).

Oglasna pasica Džezz produkcija - Studio za vizualne komunikacije
SVET POSTPRODUKCIJE: IZREŽI TAM, DODAJ TU
S postprodukcijo lahko izboljšamo, popravimo ali dodamo detajle v videu in na fotografiji. Storitve, ki jih ponuja Džezz produkcija- Studio za vizualne komunikacije so montaža videa, barvne korekcije, specialni efekti, retuširanje, compositing. Našlo bi se še kaj.

Animiran intro v programu After effects
VSTOPI V SVET 2D in 3D ANIMACIJE
Animacija je še eden izmed izvirnih načinov kako predstaviti določeno idejo. Sledite trendom in bodite interaktivni. Če se opremo na statistiko potem velja, da 65% vodilnih na področju marketinga verjame, da so vizualni pripomočki bistveni za uspešno oglaševanje (vir). Sem seveda prištevamo tudi animirane videe, med katerimi so v zadnjem času najbolj priljubljene infografike. Z infografiko lahko na privlačen način predstavite suhoparne podatke in statistike in tako poskrbite za pozornost vaše ciljne publike. Infografika je odlična zaradi svojega namena: da kroži med ljudmi in tako doseže širšo publiko, saj jo lahko delimo tudi preko socialnih omrežij. Pri Džezz produkciji izdelujemo osnovne, srednje zahtevne in zahtevne 2D animirane videe. V 3D programu oblikujemo logotipe ali elemente, ki se lahko uporabijo za namene postprodukcije. Vse je odvisno od vaših želja in potreb. Mi bomo poskrbeli, da vizualni pripomočki zadanejo bistvo.

Kratka predstavitvena animacija podjetja Mobtel
UBESEDI SVOJO MISEL
Vizualni pripomočki so v današnjem času nepogrešljivi elementi za uspešno oglaševanje. Vendar pa ne gre zanemariti vlogo besedila. Z besedilom, v vseh svojih oblikah, ravno tako sporočamo svoje misli, ideje, želje in čustva. Še posebno v poslovnem svetu je potrebno paziti, da je besedilo jasno, razumljivo in seveda brez napak. Čar igranja z besedami je v tem, da na zanimiv in kreativen način izražamo sporočilo na privlačen način za bralce.